Workshops

BB biedt workshops rondom thema’s als:

  • zicht krijgen op je persoonlijke waarden en talenten
  • (opnieuw) je koers bepalen
  • persoonlijk leiderschap
  • vitaliteit
  • zelfzorg

Voorbeelden van workshops zijn

INTO THE WILD

Back 2 Nature

ZIEN; workshop intuïtief fotograferen in de natuur

De workshops zijn (meestal) geïnspireerd door de seizoenen. Ze vinden plaats in de natuur of op een nader te bepalen locatie. Wil je op de hoogte blijven van het actuele? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Neem gerust ook contact op voor meer informatie of voor een op maat gemaakt aanbod (particulieren of bedrijven).

Fotoshoot Natuurlijk jij!

Wil je een keer ongedwongen en op een natuurlijke manier gefotografeerd worden? Geen gekunstelde poses, maar plezier en ontspanning staat centraal! Zodat wie jij van nature bent, wordt gevangen in een beeld.

Fotograferen doe ik met enorm veel plezier. Ik vind het iedere keer weer een cadeautje om de essentie van iemand vast te mogen leggen. Om net die blik te vangen die iemand zo uniek maakt. Uniek zijn we allemaal. Door jezelf te laten zien wie je van nature bent en je ruimte inneemt, voeg je jouw unieke waarde toe. Daar wordt naar mijn idee de wereld een beetje mooier van.

Schoonheid komt naar mijn idee van binnenuit. De lichtjes in de ogen die je ziet oplichten wanneer iemand ergens enthousiast over is. Ze zeggen wel eens ‘De ogen zijn de spiegel tot de ziel’. Ik leg dat graag met mijn camera vast.

 

Waar

De fotosessies vinden in de natuur plaats.

Kosten

In overleg. Afhankelijk van de wensen.

 

Ervaringen van anderen

Vandaag heb ik Brenda leren kennen als fotograaf. Het lukt haar om oprecht, in kalmte en op een hele positieve, aanmoedigende manier momenten te laten ontstaan, persoonlijkheden tevoorschijn te roepen en deze in beelden te vangen. Zoals Aristoteles schreef; “Daar waar je talent en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping”. Dit geeft plezier en een prachtig resultaat. Dank je wel, Brenda!’

Sandra

‘Vandaag heb ik een bijzondere ervaring gehad tijdens de fotoshoot van Brenda; ik vond het geweldig! Dat is bijzonder, omdat ik mij niet snel op mijn gemak voel als ik word gefotografeerd en dat is meestal terug te zien op de foto’s. Vandaag voelde ik mij niet alleen op m’n gemak, maar had ik er ook enorm veel plezier in. Als een magneet werd ik naar de lens toegetrokken en was er van schroom geen enkele sprake. Dit is geheel de verdienste van Brenda. Met rust en humor neemt zij alle tijd om je te kunnen weergeven zoals je bent. Door haar positieve aanmoediging liet Brenda mij boven mijzelf uitstijgen. Ik ben enorm blij met het resultaat!’

Desiree

 

Ja, natuurlijk!

Wil je een keer gefotografeerd worden op een natuurlijke en ongedwongen manier? In de buitenlucht waarbij plezier vooral centraal staat? Bijvoorbeeld voor je website, CV en/of LinkedIn-profiel? Neem gerust contact op. Wie weet gaan we binnenkort samen op pad!

 

Brenda Boele