micro-avonturen

Sstt….. Hoor je dat? Het bos fluistert. Misschien roept het zelfs. Wat heeft het je te zeggen?
Wat dacht je van een weekend de boel de boel laten. Onderdompelen in de natuur. Gewoon zijn en niets hoeven. Nou ja, niets hoeven….. Je gaat hout sprokkelen en vuur maken waar we op gaan koken. Zelf thee van ingrediënten uit het bos maken. Verhalen delen rondom een kampvuur. Kijken naar de sterrenhemel. Wandelen. Wakker worden met een vogelconcert. Stilte ervaren….
Voel jij je geroepen? Bekijk dan:

 

Voor wie?
Voor avontuurlijk ingestelde en sensitieve vrouwen die het verlangen voelen om (nog) meer hun eigen weg te gaan. Die even uit de hectiek van alledag willen stappen en de wens hebben om de verbinding met de natuur te versterken en daarmee met hun eigen natuur. Die voelen dat er meer is…. Een subtiele fluistering…..
Dit zeiden vrouwen die je zijn voorgegaan.
  • “Een weekend helemaal voor jezelf. Even los van de dagelijkse dingen. De hele dag buiten en terug naar de natuur”
  • “Ik vond het een heel fijn weekend. Het voelt als een soort onderhoudsbeurt voor de ziel. Fijn om dat weer te hebben ervaren”
  • “Heel fijn dat er geen strak programma was met vaste tijden, zo konden we bij het ritme van de groep blijven. Ook fijn dat de oefeningen werden afgestemd op onze behoefte”
  • “Ik heb jullie aanwezigheid ervaren als gelijkwaardig, licht, liefdevol, nuchter en praktisch. Fijn dat er ruimte en vrijheid was om, als het wenselijk was, je even terug te trekken. Niets moest”
  • “Ik vond het een heerlijk weekend! Jullie begeleiding was echt fijn, mooie vragen, echt luisteren, héérlijk eten. Top!!!”

Voel jij je ook geroepen? De micro-avonturen worden meerdere keren per jaar aangeboden. Check mijn INSTA-account om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod. Of neem gerust even contact met mij op!

Door de natuur in te gaan, kom je weer in contact met je eigen natuur.