De lente hangt in de lucht!

Vanochtend op de fiets hoorde ik de vogels fluiten, de zon komt eerder op en om mij heen zie ik knoppen aan de bomen. Vanuit mijn werkplek kijk ik uit op een Magnolia. De lichtroze blaadjes zijn al zichtbaar. Parkjes in de stad zien er kleurrijk uit door een bloemenzee van Krokussen. Het is nog koud, maar je voelt dat de zon warmer wordt en aan kracht toeneemt.

Tijd van ontwikkeling

De lente kun je zien als een tijd van ontwikkeling. De natuur is aan het ontwaken om later in het jaar tot volle bloei te komen. Hoewel het wellicht soms lijkt dat wij toeschouwer zijn van de veranderende seizoenen, spelen dergelijke processen ook binnen ons zelf af.

Misschien kun je het merken dat je weer zin krijgt om er op uit te gaan? Plannen te maken. In actie te komen. Jouw idee├źn en wensen verder te ontwikkelen en concreet te maken.

Vragen

  • Wat zou jij dit jaar tot bloei willen laten komen?
  • Met welke talenten en kwaliteiten geef jij daar vorm aan?
  • Welke voeding heb je daarvoor nodig?

Delen

Als je er iets over wil delen, leuk! Plaats gerust een reactie. Of vind je het prettig om erover te sparren? Om even stil te staan bij wat jij tot bloei wil laten komen. En hoe je dat vervolgens concreet vormgeeft. Tijdens de coaching die ik bied help ik je hier zicht op te krijgen en stappen in te nemen.

Hartelijke groet,

Brenda Boele