Sssstt het bos fluistert. Misschien roept het je zelfs. Wat heeft het je te zeggen? Veel, weet ik uit eigen ervaring! Door de natuur in te gaan verbind je je bewust met de natuurlijke levenscyclus en daarmee ook jouw ware natuur. Wij zijn immers onderdeel van de natuur. Je komt weer in contact met jouw innerlijke wijsheid. De waarde daarvan wil ik heel graag met anderen delen. Daarom ben ik achter de schermen bezig met het bouwen van een online cursus.

Tijdens deze cursus nodig ik je uit om een persoonlijke ontdekkingstocht te maken. In de natuur. Je krijgt toffe en inzichtgevende oefeningen en opdrachten die je zowel buiten als thuis gaat doen. Een waardevolle reis waarin je leert ontdekken wat voor jouw van wezenlijke waarde is en hoe dit vorm te geven. En dat is niet verkeerd in een tijd waarin veel op losse schroeven lijkt te staan.

Tijdens de cursus leer je onder andere om:

  • Weer rust te ervaren in de hectiek van alle dag.
  • Af te stemmen op jouw kompas.
  • Te navigeren in een steeds veranderende omgeving.
  • Jouw ruimte in te nemen.
  • Steeds meer jouw eigen weg te gaan.

Zin om op pad te gaan?!

AANBIEDING

Speciaal voor een groep vrouwen die mee zouden gaan met een weekend Tent & Vuur, heb ik een MINI QUEESTE ontwikkeld. Met deze oefening ga je alleen de natuur in. Je gaat op ontdekking naar wat jij mag opruimen. En wat zich in jou komende jaar mag ontluiken. Denk aan een idee, project, een bepaalde eigenschap, enzovoorts.

De oefening stel ik beschikbaar voor slechts 7 euro (incl. btw).

Heb je zin om het bos in te gaan? Stuur mij een e-mail en na betaling ontvang je de oefening. Een oefening waarin ik je begeleid tijdens jouw persoonlijke mini queeste.

Mijn manier van werken sluit heel goed aan bij sensitieve (en avontuurlijke) vrouwen die het verlangen voelen om steeds meer hun eigen weg te gaan. Die hun eigen natuur willen volgen en juist daarmee hun unieke waarde toevoegen. Voorbij vaste kaders en allerlei verwachtingen. Vanuit puurheid en authenticiteit. Waardoor je (weer) levensvreugde ervaart.

Wil je op de hoogte blijven? Stay connected!

In every walk with nature one receives far more than he seeks. – John Muir

Brenda Boele