Volg je eigen natuur.

Van binnen naar buiten.

Van buiten naar binnen.

“We hebben een ongekende mogelijkheid om dé wereld te scheppen waarin we willen leven, een wereld vol mededogen voor het hele levensweb, een wereld die we vol trots aan onze kinderen – waar ook ter wereld – willen doorgeven. De verschuiving van loskoppeling van de natuur naar een begin van herverbinding, mankeert het einde van ‘onze reis van afgescheidenheid’ aldus de auteur Charles Eisenstein in zijn essay ‘The Three Seeds’. Hij schrijft dat het doel van deze reis die dertigduizend jaar geleden begon met een stam die ‘de mensheid’ wordt genoemd is: ‘de ervaring van de uitersten van afgescheidenheid, de ontwikkeling van de geschenken die hiervan het gevolg zijn en de integratie van dit alles in een nieuwe Eeuw van Hereniging.’ We worden opgeroepen om deze weg naar herverbinding met onze innerlijke natuur én de natuur om ons heen, te gaan. Het is een verwildering van binnen naar buiten en van buiten naar binnen en we leren hoe we ons hart en hoofd kunnen integreren en hoe we in harmonie met de aarde kunnen leven”. Uit: De helende kracht van Bosbaden. Geschreven door Julia Plevin.

Als er iets is wat ik anderen, mijzelf en alle levende wezens op aarde ten diepste wens, dan is het dit! En uiteraard nog heel veel meer. Gezondheid, compassie, liefde en vreugde voor 2021. En vele mooie, waardevolle en inspirerende natuurervaringen. In het klein, in het groot en alles daartussenin.

Mijn nieuwjaarsdag begon met een frisse duik in natuurwater. Vergezeld door twee geweldige vrouwen, Laura en Sietske. Dank jullie wel voor de verbinding, inspiratie en het plezier samen!

Voel jij de roep van het bos? Wil je je meer verbinden met de natuur en daarmee jouw eigen natuur? Je eigen weg volgen vanuit je innerlijke kompas? Stay connected. Komend jaar kun je op dit gebied nog meer van mij verwachten aan uitnodigingen.

Wil je alvast beginnen? Stuur mij dan een e-mail. Dan ontvang je mij van gratis een buitenoefening ter inspiratie. Een oefening waarmee je meer zicht krijgt op jouw waarden en hoe jij de eerste stappen zet om hier vorm aan te geven in je leven.

Lieve groet,

Brenda Boele