Wat heb jij lief in je leven? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat geeft jouw leven zin, waar jij van gaat zinderen?

Mijn hart gaat sneller kloppen van wandelen in de natuur. Het voeren van diepgaande gesprekken waarbij ik echt contact ervaar met de ander. Kijken naar mijn dochters terwijl ze aan het spelen zijn. Of hun een ondeugende koppies zien wanneer zij een boevenstreekje hebben uitgehaald. Het kopje koffie met melkschuim dat mijn man voor mij maakt in de ochtend. En ook de vrijheid die ik nu ervaar als zelfstandig coach. Het avontuur dat ik ben aangegaan door bekende zekerheden los te laten.

Wellicht weet je even niet waar jouw hart sneller van gaat kloppen. En voel je het verlangen om je leven meer vorm te geven op een manier die bij JOU past. Om bijvoorbeeld werk te doen waar je voldoening uithaalt. Waar jij JOUW talenten kunt inzetten. Of ben je wellicht op zoek naar meer ZINGEVING?

Stap uit de waan van de dag en zet op de dag van de LIEFDE de eerste stap.

Tijdens de coaching die ik bied, gaan we samen op avontuur. Ik loop tijdelijk met je mee. Laat je stil staan, ervaren, stel vragen en daag je uit om meer in contact te komen met wat JIJ werkelijk verlangt. Te luisteren naar je innerlijke stem en vervolgens stappen te zetten in de richting die jij wenst.

Stap van het gebaande pad en volg je eigen pad met je HART als innerlijk kompas.

Ben je nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie bespreken we jouw verlangen en vraag.

Harte groet,

Brenda