Na het succesvolle event “Natuurlijk Organiseren, de leiders editie” in maart 2019 is het nu tijd voor een volgende stap voor een brede doelgroep. Brenda Boele en Menno Braakman organiseren op 5 en 6 juli een tweedaagse Nature Retreat genaamd “Laws of Nature”.
Met een kleine groep van maximaal 10 mensen twee dagen midden in de Nederlandse natuur vertragen en verstillen. De deelnemers ontvangen krachtige inzichten in hun ware natuur en in de wetten van de natuur. Ze krijgen de kans om hun innerlijke kompas te herijken op hun ware natuur en te verrijken met de universele principes: Laws of Nature.

We gaan van individuele bomen meer de kracht van het bos zien. Van ego-systeem naar eco-systeem. Verbinding met onszelf, elkaar en de natuur. Daar vinden we bloei, ontwikkeling, zingeving en geluk. We kunnen veel leren van hoe de natuur werkt. Denk aan de natuurlijke cyclus van winter, lente, zomer en herfst. Focus op potentieel, op leven in het nu, onze grootste natuurtalenten. We kunnen ook veel leren van hoe wolven, olifanten en dolfijnen zich organiseren. We ervaren hoe ons bewustzijn en ‘niet-weten’ ons veel inzicht en in potentie ook synchroniciteit kan brengen. Vanuit een open mind, open hart en open wil. In het NU zijn en van daaruit bewegen naar de toekomst die zich aandient.

Voor wie?

Deelnemers aan deze tweedaagse Nature Retreat, koesteren het verlangen om veel meer hun eigen pad te gaan lopen. Het leven willen leven dat eigenlijk voor hen de bedoeling is. Zonder daadwerkelijk vanuit je ratio te weten wat dit is, maar vanuit je innerlijke kompas te voelen welke richting je op mag gaan. Sommigen staan aan het begin van deze persoonlijke ontdekkingsreis. Sommigen zijn al onderweg en hebben behoefte aan meer krachtige inzichten en richtingaanwijzers. Deelnemers willen:

  • Meer natuurlijke impact (vanuit authenticiteit) maken. Zowel privé als in werk.
  • Investeren in hun persoonlijke ontwikkeling, en zijn op zoek naar de inzichten en universele principes die ze op hun pad in beweging brengen.

  • In ontwikkeling komen, omdat ze te weinig verbinding of beweging in hun leven ervaren op het gebied van relaties (partner, kinderen, familie, vrienden), werk, lichaam en/of mind

Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar.
De kosten zijn € 680,- (incl. overnachting, eten en drinken) voor deze unieke ervaring onder begeleiding van Brenda en Menno

Tip: De kosten kunnen deels (of volledig) vergoed worden vanuit een persoonlijk opleidingsbudget.

Resultaat

Wat levert deze Nature Retreat je op? Je gaat direct een natuurlijke beweging ervaren richting jouw pad. Je weet en voelt veel beter wie je bent, wat bij je past, wat je te doen staat om verder te ontwikkelen, om tot bloei te komen. Je weet Laws of Nature toe te passen in je leven. Je hebt de waarde van vertragen en verstillen ervaren en door hier vaker ruimte aan te geven, maakt dit enorme impact in hoe je leeft, reageert en vooral: creëert.

 

Ben je klaar voor deze persoonlijke ontdekkingsreis?

 

Wat en waar

Met een groep van maximaal 10 deelnemers (en twee facilitators) verblijf je twee dagen op een prachtige plek. Midden in de natuur.

We heten je graag welkom op De Buurtsteeg. De Buurtsteeg is onderdeel van Landgoed Huis te Maarn. Je kunt er overnachten. In een bed of je eigen tentje opzetten. De plek is omgeven door natuur. We lopen zo het bos in!

Rust, ruimte, natuur, wandelen, stilte, gesprek rondom een kampvuur, biologisch eten, krachtige werkvormen, ontspanning, verbinding, inspiratie en plezier. Een greep uit de verschillende ingrediënten van de tweedaagse Nature Retreat.

Na de tweedaagse is er een bodem gelegd om verder je eigen pad te bewandelen en elkaar, indien wenselijk, te blijven inspireren tijdens ieders persoonlijke ontdekkingsreis.

‘In every walk of Nature one receives far more than he seeks’. – John Muir

 

Wil je alvast een klein voorproefje? Check dan de gratis ingesproken wandelmeditatie.

Programma Event “Laws of Nature” op 5 en 6 juli 2019

Het programma staat voor 60% vast. De overige 40% richten we in op basis van wat er uit de deelnemers en de gezamenlijke groep omhoog komt. We kunnen kiezen uit een variëteit aan werkvormen, zoals systeemopstellingen, het actiewiel, de cirkel van de seizoenen, werken met natuurmetaforen, wandelmeditatie, een mini vision quest, enzovoorts.

Dag 1: vrijdag 5 juli

09:30 – 10:00 uur    Inloop en koffie/thee
10:00 – 12:00 uur    Check-in & Connect
12:00 – 13:00 uur    Vertraging & Verstilling. Wandeling in de natuur.
13:00 – 14:00 uur    Lunch
14:00 – 15:00 uur    Presentatie en generatieve dialoog: “Meer flow in je leven wetten van de natuur”.
15:00 – 15:15 uur    Pauze
15:15 – 17:30 uur    Wie en waarom ben ik? Wandeling en oefeningen in de natuur.
17:30 – 18:30 uur    Kampvuur gesprek
19:30             uur     Diner

Dag 2: zaterdag 6 juli

08:00 – 09:00 uur   Ontbijt
09:00 – 10:00 uur   Ochtendwandeling en meditatie
10:00 – 13:00 uur    Jouw Persoonlijk Kompas
13:00 – 14:00 uur    Lunch
13:00 – 16:30 uur    Natuurlijke beweging. Wandeling en oefeningen in de natuur.
16:30 – 17:30 uur    Kampvuur gesprek & Afsluiting

De tweedaagse Nature Retreat wordt georganiseerd door:

Menno Braakman
Strateeg, life & business coach
Msc in Business (Nyenrode)

Brenda Boele
Geregistreerd Lifecoach met jaren ervaring

Menno Braakman werd als tiener gepest en ontwikkelde daardoor al van jongs af aan, een fascinatie voor wat mensen drijft en voor hoe groepssystemen zich ontwikkelen. Een zoektocht naar zichzelf, naar waarheden over het leven, bracht hem bij veel boeken en inspiratie over religie, kwantumfysica, spiritualiteit en ook gelukswetenschap en positieve psychologie. Hij zag daarin eigenlijk steeds dezelfde rode draden terug. Hij ziet snel patronen, de grote lijnen. En hij voelt snel aan waar iets niet stroomt bij een mens, team of organisatie en wat de eigenlijke potentie en bedoeling is.
Als twintiger was hij sociaal en zakelijk zeer onrustig. Altijd bezig met zichzelf krachtig neerzetten. Veel maskers en weinig echte verbinding met zichzelf en anderen.
Na een bijna burn-out bij een mediabureau kwam hij op het spoor van meer waarheden over hoe het leven werkt en hoe hij meer zijn eigen pad kon gaan lopen. Doordat hij met numerologie in aanraking kwam, ontving hij krachtige inzichten in zichzelf en hoe het leven eigenlijk werkt. Zo kan en durft hij steeds meer zijn talenten overal neer te zetten. Zo kon hij helemaal zichzelf worden en overal zichzelf zijn.

Brenda Boele is ervaren en geregistreerd coach. Zij is een echte buitencoach. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur. De coachingsessies vinden altijd in de natuur plaats. Brenda heeft ervaring met het coachen van teams en professionals naar zelfsturing. Ook coacht zij mensen met loopbaanvragen, burn-out klachten en vragen over hoogsensitiviteit.
Brenda werkt heel intuïtief. Op een doortastende en uitnodigende manier houdt zij een spiegel voor. Met een vleugje humor op z’n tijd. Brenda creëert een bedding voor de ander om zelf tot (duurzame) antwoorden te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen en van binnen naar buiten te bewegen. Door letterlijk de natuur in te gaan, je eigen natuur te volgen en vanuit je ware natuur, jouw unieke waarde toe te voegen. Oftewel Natuurlijk Leiderschap te nemen.

Daarnaast wordt zij zo nu en dan gevraagd als fotograaf om mensen op beeld te vangen zoals zij van nature zijn. Geen gekunstelde poses, maar een op een speelse en ongedwongen manier iemand vastleggen. Precies zoals iemand van nature is.