De afgelopen weken heb ik in een soort tijdloze bubbel verkeerd. Er was geen inspiratie, geen nieuwe ideeën of überhaupt zin om te werken. Ik heb mij er maar aan overgegeven. Erop vertrouwende dat de zin en inspiratie wel weer komt. En of dat weer is! Gisteren had ik mijn eerste werkdag van het nieuwe jaar. De dag startte met een coachingssessie in het bos. Ook vandaag ben ik weer met iemand op pad geweest in het bos. Wat heerlijk om weer te werken! De zin is weer helemaal terug. Evenals de ideeën!

 

Geluksmomenten 2018

Heb jij ook stil gestaan bij wat jouw geluksmomenten waren in 2018? Op oudejaarsdag heb ik samen met lieve mensen gegeten. Aan tafel werd door de gastvrouw gevraagd wat onze geluksmomenten waren in 2018. Wat duidelijk werd, was dat iedereen een situatie noemde die plaatsvond in de natuur met dierbaren.

 

Natuur is wezenlijk

In de natuur zijn is zo wezenlijk. Wat doen we dat toch weinig. Regelmatig hoor ik mensen zeggen; ‘Ik zou echt wat vaker de natuur in moeten gaan. Het doet mij zo goed’. Misschien is het zelfs een voornemen van je voor 2019?

 

Werk dat werkelijk bij je past

Of wellicht wil je dit jaar aan de slag met de vraag welk werk werkelijk bij je past? Waar je voldoening uithaalt. Energie van krijgt. Waar je een zinvolle bijdrage kan leveren? Of waar jouw talenten nog meer tot z’n recht komen. Waar jij tot je recht komt. In een werkomgeving die aansluit bij jouw waarden.

 

Online & offline loopbaancoachingsprogramma

Vanaf volgende week start ik met de pilot Natuur Werkt! Een half jaar lang loop ik figuurlijk en soms ook letterlijk met iemand mee. Natuur Werkt! is een online & offline loopbaancoachingsprogramma. Jij bepaalt wanneer en waar je aan de slag gaat. Met de natuur als inspiratiebron. Je gaat bijvoorbeeld letterlijk op pad, de natuur in, met gerichte opdrachten die je later thuis verder uitwerkt.

 

Natuur Werkt!

Wil jij aan de slag met jouw vragen over je loopbaan? Wil je 2019 gebruiken om daar echt werk van te maken? Dan is het loopbaancoachingsprogramma Natuur Werkt! wellicht interessant voor jou? Omdat het nog een pilot is, bied ik het programma voor een gereduceerd tarief aan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Brenda Boele

 

Ik geloof dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Om bij deze antwoorden te komen, helpt het om eerst te vertragen en te verstillen waardoor jij (weer) in contact komt met jouw natuurlijke wijsheid.

 

 

‘In every walk with nature one receives far more than he seeks’ – John Muir