Natuur Werkt! Loopbaancoaching in de natuur

Geef je baan vorm vanuit wie jij van nature bent. Waardoor jij energiek, ontspannen en met plezier werkt. Waarde toevoegt door wie jij bent!

 

Solowandelingen in de natuur

Aan de hand van een solo (levensloop)wandelingen ga je zelf op ontdekking. Wat komt er tijdens dit traject zoal op je pad?

 

  • Natuurlijke talenten
  • Kwaliteiten & vaardigheden
  • Persoonlijke waarden
  • Energievreters & energiegevers
  • Interesses; waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
  • Stappen zetten op jouw loopbaanpad

 

Aan de slag met opdrachten en skype sessies

Naast de levensloopwandeling(en) is er meer in petto. Je gaat onder andere met een camera op pad de natuur in om zicht te krijgen op jouw persoonlijke waarden.

Na de opdrachten, die je zowel thuis als tijdens een wandeling in de natuur maakt, hebben we contact via skype. Tijdens deze sessies blikken we terug op jouw solowandelingen in de natuur. Staan we stil, zoomen we in en brengen daar waar nodig verdieping en aanscherping aan.

Ik geloof dat alle antwoorden al in jou aanwezig zijn. Om bij deze antwoorden te komen, helpt het om eerst te vertragen en te verstillen. Tijdens deze ontdekkingstocht ontvang je daarom van mij aandachts- en ontspanningsoefeningen.

 

Kosten

De pilot bied ik aan voor een sterk gereduceerd tarief. De prijs is 250 euro (6 skype sessies, opdrachten en oefeningen).

 

En verder….

Door de natuur in te gaan, kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. De natuur is een sterke inspiratiebron. De beelden uit de natuur fungeren als metaforen die zeer effectief zijn om tot inzichten te komen. Je bedenkt het niet. Je ervaart het. Vanuit ontspanning en op een natuurlijke manier waardoor duurzame veranderingen teweeg gebracht worden. Daarnaast heeft de natuur een bewezen positief effect. Zowel fysiek als mentaal.

Door de natuur in de gaan, kom je (weer) in contact met wie je van nature bent.

 

‘In every walk with nature one receives far more than he seeks’ – John Muir

 

Stap uit de hectiek van alledag en ga mee op pad de natuur in om je weer te verbinden met je eigen natuurlijke wijsheid. Ervaar de kracht van vertragen, stilte, eenvoud en natuur!

 

Zin om op ontdekkingsreis te gaan?!

Krijg je zin om op ontdekkingsreis te gaan? Meld je dan aan voor deze pilot. Ik wandel graag (figuurlijk) een stukje met je mee!

 

Brenda Boele