Picture this

Ben jij die dertiger of veertiger die zich laat leiden door de waan van de dag? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen? Is het juiste moment er steeds maar niet om te doen wat je echt belangrijk vindt?

Toch voel je het verlangen om meer in charge te zijn. Jouw leven vorm te geven vanuit je
diepere verlangens. Wat houdt je tegen om te doen wat je werkelijk wilt?

Later is NU! Zin om mee op avontuur te gaan?

Picture your life!

Stel je eens voor: je staat in je kracht en voelt je vrij om te doen wat jij belangrijk vindt. Je handelt naar wat jij verlangt. Vanuit je vrije wil en jouw creativiteit geef je vorm aan je leven op de manier die bij JOU past. Jouw levensenergie stroomt (weer)! Zie je het voor je…..? Wat wil jij creëren? In je werk, je relatie(s) en in de verschillende rollen die je vervult?

Zet nu de eerste stap! Geef je leven vorm als een ware levenskunstenaar!

Our picture

In vier avonden:

  • Krijg je zicht op je persoonlijke waarden
  • Kom je in contact met je verlangens
  • Sta je stil en kom je in beweging
  • Meer balans in denken, voelen en doen
  • Ontwikkel je meer helderheid
  • Ontwikkel je veerkracht en flexibiliteit
  • Maak je bewuste keuzes en zet je concrete stappen

Picture us

Picture your life is een samenwerking van drie bevlogen dames. Jaantje Thiadens, Bregje Taalman en Brenda Boele. Onze gezamenlijke missie is mensen te inspireren te leven vanuit wie ze werkelijk zijn. We werken vanuit de positieve psychologie en gebruiken een mix van methodieken als mindfulness, ACT, opstellingenwerk, lichaamswerk, natuurcoaching & voice dialogue. Naast onze kennis en ervaring als coach, trainer en psycholoog, nemen we ook onze rugzak mee met persoonlijke ervaringen.

Wij zijn in ontwikkeling en zo ook onze samenwerking, site volgt! Kijk nu op www.hetleerpunt.com www.mindfulness-indepraktijk.nl en www.levcoaching.nu voor meer informatie over ons.

 

31626146002Bregje Taalman5

Data & locatie:                                         Kosten & aanmelden:

 

17 mei, 24 mei, 31 mei & 14 juni 2016 19.00 – 22.00 uur Atma, Zuidsingel 1 Amersfoort 225,- euro per persoon (incl. Btw) 25 euro korting als je nog iemand meeneemt. Aanmelden en informatie info@mindfulness-indepraktijk.nl of brenda@levcoaching.nu