Ga je zondag 14 oktober mee naar buiten?

 

Herken je dat? De vakantie is nog maar net voorbij en het lijkt wel alsof we met z’n allen in een soort rollercoaster zitten. Een volle agenda die je leven lijkt te beheersen. Waar haal je de tijd vandaan om even op adem te komen? Rust te ervaren en te voelen waar je daadwerkelijk behoefte aan hebt. In plaats van te reageren op je omgeving, hoe zou het zijn om vanuit jouzelf keuzes te maken?

Misschien herken je de onderstaande vragen?

  • Heb je behoefte aan rust?
  • Ben je toe aan even tijd voor jezelf?
  • Wil je stil staan bij een vraag waar je mee rondloopt?
  • Wil je graag alleen de natuur in, maar durf je dat niet?
  • Vind je het ook gewoon heerlijk om in de natuur te zijn?!
  • Wellicht ben je nieuwsgierig naar mijn manier van werken en wil je dat op een laagdrempelige manier ervaren?

Nature walk; een (stilte) wandeling in de natuur waarbij je zowel gezamenlijk als alleen op pad gaat.

We starten gezamenlijk met een aandachtsoefening en stiltewandeling. Na een korte instructie loopt vervolgens iedereen alleen z’n eigen pad. Voor deze solo wandeling krijg je een eenvoudige opdracht mee. Een mini quest. Je bewandelt je eigen weg in stilte. Je merkt op wat je zoal tegen komt tijdens deze wandeling. Zowel van binnen als buiten. Met de natuur als spiegel.

Na de wandeling komen we weer bij elkaar en is er ruimte om wat te delen c.q. elkaar te inspireren onder het genot van een hapje en drankje.

 

Praktische informatie

We verzamelen om 10.00 uur vlakbij Huize Den Treek. De Nature Walk duurt tot 14.30 uur.
De gegevens over de locatie vind je hier. Het adres is Treekerweg 17 in Leusden. Als je vanaf Leusden komt, kun je je auto of fiets parkeren links op de parkeerplaats of rechts aan de zijkant van de weg.

Bij ‘weer of geen weer’, gaat de wandeling gewoon door. Als het regent is het uiteraard handig om daar rekening mee te houden qua kleding. Mijn ervaring is dat het altijd meevalt.

Er is geen lunch inbegrepen dus neem je eigen lunchpakketje mee.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar brenda@levcoaching.nu. Je ontvangt van mij een bevestiging. Twee weken voor de Nature Walk ontvang je de laatste informatie over de dag. Als je vragen hebt, neem gerust contact met mij op.

 

Kosten?

De Nature Walk kost 20 euro per persoon (incl. btw).

 

En verder…..

‘In every walk with nature one receives far more than he seeks’. (John Muir)

Stap uit de hectiek van alledag en ga mee op pad de natuur in om je weer te verbinden met je eigen natuurlijke wijsheid. Ervaar de kracht van vertragen, stilte, eenvoud en natuur!

 

Groene groet,

Brenda Boele