Stilte, natuur, gezamenlijk en alleen

Al een tijdje loop ik (letterlijk en figuurlijk) met het idee rond om stiltewandelingen te organiseren in de natuur. Het idee is om eerst gezamenlijk te starten (met een korte voorbereiding en instructie) en dat daarna een ieder alleen op pad gaat. Je bewandelt je eigen weg in stilte en merkt op wat je zoal tegen komt tijdens deze wandeling. Zowel van binnen als buiten. Na de wandeling komen we weer bij elkaar en is er ruimte om wat te delen c.q. elkaar te inspireren. Je kunt met een specifieke vraag op pad gaan of gewoon blanco. Niets hoeft.
 
Waarom deze vorm? Ik merk dat ik het zelf heerlijk vind om alleen in de natuur te wandelen. Ik kom er tot rust, laad ervan op en kom tot nieuwe ideeën en inzichten. Bovenal geniet ik intens van de mooie natuur om mij heen.
 
  • Heb jij misschien behoefte aan meer rust?
  • Heb je een stok achter de deur nodig om er op uit te gaan?
  • Wil je graag alleen, maar durf je dat wellicht niet?
  • Vind je het ook gewoon heerlijk om in de natuur te wandelen en dat met anderen te delen?
  • Of heb je wellicht een andere reden?
Laat mij dan weten via een e-mail dat je interesse hebt in een NATURE WALK. Zodra er voldoende geïnteresseerden zijn prikken we een datum om (gezamenlijk en alleen) op pad te gaan!