Micro Avonturen

Sstt….. Hoor je dat? Het bos fluistert. Misschien roept het zelfs. Wat heeft het je te zeggen?
Wat dacht je van een weekend de boel de boel laten. Onderdompelen in de natuur. Gewoon zijn en niets hoeven. Nou ja, niets hoeven….. Je gaat hout sprokkelen en vuur maken waar we op gaan koken. Zelf thee van ingrediënten uit het bos maken. Verhalen delen rondom een kampvuur. Kijken naar de sterrenhemel. Wandelen. Wakker worden met een vogelconcert. Stilte ervaren….
Voel jij je geroepen? Bekijk dan:

 

Voor wie?
Voor avontuurlijk ingestelde en sensitieve vrouwen die het verlangen voelen om (nog) meer hun eigen weg te gaan. Die even uit de hectiek van alledag willen stappen en de wens hebben om de verbinding met de natuur te versterken en daarmee met hun eigen natuur. Die voelen dat er meer is…. Een subtiele fluistering…..
Dit zeiden vrouwen die je zijn voorgegaan.
  • “Een weekend helemaal voor jezelf. Even los van de dagelijkse dingen. De hele dag buiten en terug naar de natuur”
  • “Ik vond het een heel fijn weekend. Het voelt als een soort onderhoudsbeurt voor de ziel. Fijn om dat weer te hebben ervaren”
  • “Heel fijn dat er geen strak programma was met vaste tijden, zo konden we bij het ritme van de groep blijven. Ook fijn dat de oefeningen werden afgestemd op onze behoefte”
  • “Ik heb jullie aanwezigheid ervaren als gelijkwaardig, licht, liefdevol, nuchter en praktisch. Fijn dat er ruimte en vrijheid was om, als het wenselijk was, je even terug te trekken. Niets moest”
  • “Ik vond het een heerlijk weekend! Jullie begeleiding was echt fijn, mooie vragen, echt luisteren, héérlijk eten. Top!!!”

Voel jij je ook geroepen? De micro-avonturen worden meerdere keren per jaar aangeboden. Check mijn INSTA-account om op de hoogte te blijven van het actuele aanbod. Of neem gerust even contact met mij op!

Door de natuur in te gaan, kom je weer in contact met je eigen natuur.

 

 

 

Fotoshoot Natuurlijk jij!

Wil je een keer ongedwongen en op een natuurlijke manier gefotografeerd worden? Geen gekunstelde poses, maar plezier en ontspanning staat centraal! Zodat wie jij van nature bent, wordt gevangen in een beeld.

Fotograferen doe ik met enorm veel plezier. Ik vind het iedere keer weer een cadeautje om de essentie van iemand vast te mogen leggen. Om net die blik te vangen die iemand zo uniek maakt. Uniek zijn we allemaal. Door jezelf te laten zien wie je van nature bent en je ruimte inneemt, voeg je jouw unieke waarde toe. Daar wordt naar mijn idee de wereld een beetje mooier van.

Schoonheid komt naar mijn idee van binnenuit. De lichtjes in de ogen die je ziet oplichten wanneer iemand ergens enthousiast over is. Ze zeggen wel eens ‘De ogen zijn de spiegel tot de ziel’. Ik leg dat graag met mijn camera vast.

 

Waar

De fotosessies vinden in de natuur plaats.

Kosten

In overleg. Afhankelijk van de wensen.

 

Ervaringen van anderen

Vandaag heb ik Brenda leren kennen als fotograaf. Het lukt haar om oprecht, in kalmte en op een hele positieve, aanmoedigende manier momenten te laten ontstaan, persoonlijkheden tevoorschijn te roepen en deze in beelden te vangen. Zoals Aristoteles schreef; “Daar waar je talent en de behoefte van de wereld elkaar kruisen, daar ligt je roeping”. Dit geeft plezier en een prachtig resultaat. Dank je wel, Brenda!’

Sandra

‘Vandaag heb ik een bijzondere ervaring gehad tijdens de fotoshoot van Brenda; ik vond het geweldig! Dat is bijzonder, omdat ik mij niet snel op mijn gemak voel als ik word gefotografeerd en dat is meestal terug te zien op de foto’s. Vandaag voelde ik mij niet alleen op m’n gemak, maar had ik er ook enorm veel plezier in. Als een magneet werd ik naar de lens toegetrokken en was er van schroom geen enkele sprake. Dit is geheel de verdienste van Brenda. Met rust en humor neemt zij alle tijd om je te kunnen weergeven zoals je bent. Door haar positieve aanmoediging liet Brenda mij boven mijzelf uitstijgen. Ik ben enorm blij met het resultaat!’

Desiree

 

Ja, natuurlijk!

Wil je een keer gefotografeerd worden op een natuurlijke en ongedwongen manier? In de buitenlucht waarbij plezier vooral centraal staat? Bijvoorbeeld voor je website, CV en/of LinkedIn-profiel? Neem gerust contact op. Wie weet gaan we binnenkort samen op pad!

 

Brenda Boele