IN DE WILDERNIS voor teams. Als team de wildernis in? Ja waarom niet?! Wildheid is dichterbij dan je denkt…… Wist je trouwens dat in de natuur zijn onder andere:

  • Spanning en stress vermindert.
  • Je geest tot rust komt.
  • Je fysieke gezondheid verbetert. 
  • Je weerstand verhoogt. 
  • Je gevoel van algehele gezondheid verbetert.
  • Je zelfvertrouwen verhoogt.
  • Je stemming verbetert.
  • Je creativiteit en probleemoplossend vermogen verhoogt.

En daarvoor hoef je alleen maar in de natuur te zijn. Je krijgt het gewoon cadeau!

Microavonturen voor teams

Mijke Soesbergen en ik verzorgen een- en meerdaagse microavonturen voor particulieren en nu ook voor teams. Met een steeds veranderende werkcontext als enige constante, hoe hou je als team koers? Hoe blijf je met elkaar in verbinding? Onderling en buiten het team. Op welke manier maak je met elkaar keuzes en waar geef je prioriteit aan? En op basis waarvan? Reageer je als team ad hoc op wat er op je afkomt? De spreekwoordelijke brandjes blussen. Of reageer je proactief? Hoe blijf je als teamlid vitaal en veerkrachtig? En belangrijk ook, hoe hou je met elkaar plezier in het werk? Oftewel, hoe hou je je eigen vuurtje en dat van het team brandend?

Een greep uit vragen die ik in de praktijk voorbij zie komen. In plaats van allemaal ingewikkelde modellen erop los laten, die mijns inziens juist vaak verder afdrijven van de werkelijke bedoeling, nodigen Mijke Soesbergen en ik je uit om met ons mee de natuur in te gaan. Gewoon back-to-basic. In eenvoud zit namelijk ongelooflijk veel waarde.

Tipje van de sluier

Gezamenlijk rondom een kampvuur, de symboliek van de samenwerking in beeld brengen, stil staan bij hoe het nu gaat, moment van gezamenlijke bezinning en reflectie en in dialoog gaan over wensen, koers en concrete stappen aan de hand van prikkelende opdrachten. Een gezamenlijk microavontuur in de wildernis. Met eventueel, in overleg, overnachten in tentjes.

IN DE WILDERNIS voor teams

Nodigt en daagt uit om uit de waan van de dag te stappen en gezamenlijk de natuur in te gaan. Rust en ruimte te creëren voor reflectie en bezinning. Vaak zijn de antwoorden al latent aanwezig. Gewoon onder onze neus.

Herken je de vragen en spreekt deze vorm jou aan? Of wens je als manager jouw team dit waardevolle microavontuur? Neem dan even contact met mij op. We maken op maat programma’s, passende bij de vraag en behoefte.

Brenda Boele

Brenda Boele Buitencoaching
t  06 – 144 11 276

m info@brendaboele.nl

w brendaboele.nl