Wist je dat mensen die hoogsensitief zijn vaak enorm kunnen genieten van de natuur? Misschien herken je het wel dat je je kunt verwonderen over de schoonheid van de natuur en er een diepe verbinding mee voelt? De natuur is zonder oordeel en biedt een zuivere spiegel om tot antwoorden te komen. Antwoorden die al in jou aanwezig zijn. Daarnaast heeft het in de natuur zijn vele positieve effecten. Zowel fysiek als mentaal. Door de natuur in te gaan, kom je weer in contact met wie jij van nature bent.

Speciaal vanwege de week van de HSP, bied ik deze HSP Nature Walk aan. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe heilzaam het is om af en toe uit de hectiek van alle dag te stappen en mijzelf onder te dompelen in de natuur. Ik nodig je daarom uit om met mij mee te gaan!

Nature Walk

Nature walk is een (stilte) wandeling in de natuur waarbij je zowel gezamenlijk als alleen op pad gaat. Samen met een groep gelijkgestemden. Mensen die zich herkennen in de eigenschap hoogsensitiviteit.

We starten gezamenlijk met een aandachtsoefening en stiltewandeling. Na een korte instructie loopt vervolgens een ieder z’n eigen pad. Voor deze solo wandeling krijg je een eenvoudige opdracht mee. Een mini quest. Je bewandelt je eigen weg in stilte. Je stemt op jezelf af en merkt op wat je zoal tegen komt tijdens deze wandeling. Zowel van binnen als buiten. Met de natuur als spiegel.

Na de wandeling komen we weer bij elkaar en is er ruimte om wat te delen c.q. elkaar te inspireren onder het genot van een lunch.

Praktische informatie

Wanneer: Vrijdag 19 juni 2020.

Tijd: Van 10 tot 13.30 uur.

Locatie: Den Treek, Treekerweg 44 te Leusden. Als je vanaf Leusden komt, kun je je auto of fiets parkeren links op de parkeerplaats of rechts aan de zijkant van de weg.

Kosten: Deelname aan de Nature Walk kost 20 euro p.p.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@brendaboele.nl. Of te bellen of whatsappen naar 06 – 144 11 276.

In verband met Corona wil ik de groep klein houden. Maximaal vijf mensen kunnen mee. En uiteraard rekening houdend met de minimale afstand van 1,5 meter.

Bij ‘weer of geen weer’, gaat de wandeling gewoon door. Als het regent is het uiteraard handig om daar rekening mee te houden qua kleding. Mijn ervaring is dat het altijd meevalt.

Er is geen lunch inbegrepen dus neem je eigen lunchpakketje mee. Graag ook dit keer je eigen drinken meenemen.

Je krijgt na de Nature Walk een oefening mee die je kunt gebruiken als je weer een keer de natuur in gaat.

Het lijkt mij leuk je vrijdag 19 juni te ontmoeten en samen op pad te gaan!

Brenda Boele