Green business

De kinderen zijn weer ‘back to school’ en ik ben weer ‘back to business’. Green business welteverstaan. Wat is het bos groen! De regenbuien van de afgelopen dagen heeft het bos zichtbaar goed gedaan.

Hoogsensitiviteit en loopbaan

De laatste maanden coach ik steeds vaker mensen die specifiek vragen hebben over hoogsensitiviteit. ‘Wat betekent het voor mij dat ik deze eigenschap heb? Hoe ga ik om met alle prikkels? Welke tools zijn er om ‘meer bij jezelf te blijven?’. Wat geeft mij energie en wat kost mij energie? Hoe leer ik om meer naar mijzelf te luisteren in plaats van mij constant af te stemmen c.q. aan te passen aan mijn omgeving? Welk soort werk past bij mij (hoe kom ik er ├╝berhaupt achter wat ik wil…..???)? Wat zijn eigenlijk mijn talenten?┬á Ik vind het spannend om mijzelf te laten zien. Wat helpt mij om meer zichtbaar te worden? Om bijvoorbeeld toch die stap te zetten om voor mijzelf te beginnen.

‘Ik mag weer’

Een greep uit vragen die de revue passeren. Wat voel ik mij dankbaar om hierin een bijdrage te leveren. In eerste instantie van mens tot mens. Daarnaast natuurlijk ook in de rol als coach, hooggevoeligheids- en ervaringsdeskundige. Na bijna zes weken vakantie voelde het dan ook niet als ‘ik moet weer werken’, maar ‘ik mag weer’.

De tijd rijp

Misschien heb je op dit moment zelf een vraag rondom hoogsensitiviteit en/of je loopbaan? Of ken je iemand waarvan je vermoed dat hij/zij gebaat is bij een aantal coachingssessies. Stuur mijn bericht dan gerust door.

Wil je meer informatie of een afspraak te maken? Laat maar weten. Soms is de tijd gewoon rijp om met de vragen die je hebt aan de slag te gaan. Wellicht is dit wel het moment.

Groene groet,

Brenda Boele