Trouw zijn (en blijven) aan jezelf. Aan het roer staan van je eigen leven, hobbels nemen, verantwoordelijkheid nemen, persoonlijke vrijheid en vanuit vertrouwen in jezelf en de ander handelen.

Eigen kleur bekennen betekent voor mij ook dat talenten steeds meer zichtbaar worden. Jezelf laten zien. Ook de kanten waarvan je misschien denkt dat zij minder geaccepteerd worden.

In een vriendenboekje van mijn dochter stond de vraag ‘Wat maakt jou uniek?’ Waarop mijn dochter van bijna 6 jaar antwoordde: ‘Gewoon mijzelf zijn’. Voor mij klopt dat als een bus! Voor mij persoonlijk heeft dat inzicht alleen iets langer geduurd.

Ik geloof erin dat als mensen hun eigen kleur bekennen de wereld een beetje mooier wordt. Leven vanuit wie je bent, wat jou werkelijk drijft en wat jou voldoening geeft. Waardevol voor jezelf en voor de mensen om je heen. Ook in het werk geldt dit. Een kleurrijke organisatie waarin ieder zijn eigen kleur laat zien. Waar het potentieel volledig benut wordt. Dit vraagt wellicht wat moed, vertrouwen, vallen en opstaan…… Het is echter de ontdekking waard!

Daarom wens ik iedereen, naast heel fijne feestdagen, een KLEURRIJK 2016 toe!

Hartelijke groet,

Brenda Boele

www.levcoaching.nu