Trekking loting & nieuwe bedrijfsnaam.

 

Wat een feestelijke week is het! Afgelopen dinsdag was ik jarig en vanaf vandaag heet mijn bedrijf officieel Brenda Boele Buitencoaching.

In het begin van deze week was ik al in een feestelijke stemming en heb daarom een gratis coachingssessie aangeboden met de vraag; Wie gun jij deze sessie?’ Ik heb erg leuke reacties ontvangen. Bedankt daarvoor!

Toen ik vanochtend heel ‘old school’, de lootjes in een hoed deed, had ik eigenlijk zin om alle mensen te ontmoeten die op de lootjes staan. Het maak mij nieuwsgierig wie de persoon is achter de naam. Wat is zijn of haar verhaal? Wie is deze persoon? Wat zijn de unieke eigenschappen van deze persoon? En waar gaat bij deze persoon het vuurtje van aan?

Ik vind het fantastisch en voel mij dankbaar om met mensen op pad te gaan en samen met hen op ontdekking te gaan. Waar ik voor sta is dat mensen nog meer hun eigen natuur mogen volgen. We hoeven niet allemaal op het gebaande pad te blijven. Kijk vooral naar wat bij jou past, pak zelf de regie en neem jouw eigen ruimte in.

Deze ontdekkingstocht heb ikzelf ook bewandeld en de naamswijziging is daar een uitingsvorm van.

Soms zijn we op zoek naar antwoorden buiten onszelf. Alsof het nog niet goed genoeg is. De antwoorden zijn echter zo dichtbij. Ze zitten al in jou. Jij bent al helemaal goed zoals je bent. Je hebt alles al meegekregen. Het is er al.

Tijdens de coachingssessies met mij nodig ik je uit om hier juist weer mee in contact te komen. Met wie jij van nature bent! En hoe jij nog meer waarde toevoegt door jouw eigen natuur te volgen.

 

En dan nu tromgeroffel………. De bekendmaking van de loting!

 

Ik heb niet één, maar twee lootjes getrokken, omdat het dubbelfeest is deze week.

 

            

 

Ik zal met beide dames begin volgende week contact opnemen. Het lijkt mij heel leuk om met jullie op pad te gaan.

 

Vernieuwde website

Misschien vind je het leuk om mijn vernieuwde website te bekijken. Check dan www.brendaboele.nl.

Op de website staan twee nieuwe programma’s die ik tijdelijk voor een lager tarief aanbied.

Natuur Werkt! Loopbaancoaching en BinnensteBuiten Lifecoaching

 

Bedankt

Graag wil ik hierbij nog een aantal mensen bedanken voor het mede mogelijk maken van mijn nieuwe bedrijfsnaam, logo en vernieuwde website.

Wim Peters voor het vernieuwen van mijn website. Zijn geduld, vakmanschap en flexibiliteit!

Marielle Schuurman voor het ontwerpen van mijn nieuwe logo en het meedenken met een nieuwe bedrijfsnaam. Ongelooflijk hoe zij, met de informatie die ik haar gegeven heb, een logo heeft weten te maken dat zo kloppend is!

Sanne Mulder voor het maken van de foto’s. Haar passie voor fotografie werkt zeer aanstekelijk!

En dan nog de mensen met wie ik heb kunnen sparren. Die ik af en toe weer wat toestuurde en die mij feedback gaven. Bedankt!

 

Contact

Wellicht ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Wie weet lopen we samen binnenkort door het bos.

Je kunt een e-mail sturen naar info@brendaboele.nl of bellen naar 06 – 144 11 276.

 

Met feestelijke & natuurlijke groet,

Brenda Boele

 

‘In every walk with nature one receives far more than he seeks’ – John Muir