Brenda Boele

Mijn naam is Brenda Boele. Ik woon in Leusden (vlakbij Amersfoort) samen met mijn man en twee prachtige dochters.

Ik hou van de natuur, op vakantie gaan met mijn gezin en samen avonturen beleven, wandelen, lezen, fotograferen, samenzijn met familie & vrienden, over het leven filosoferen, yoga, dansen en zo nu en dan hardlopen.

Belangrijke waarden voor mij zijn oprechtheid, vrijheid, autonomie, verbinding, vertrouwen, ontwikkeling en avontuur.

Mensen omschrijven mij als open, vriendelijk, enthousiast, positief ingesteld, rustig en doortastend.

Mijn achtergrond

Ik heb onder andere gewerkt als teamcoach en consulent voor mensen met een beperking. Sinds mei 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de beslissing genomen om voor mijzelf te beginnen. Dit was een lang gekoesterde wens; om te werken vanuit autonomie en vooral te doen wat mij energie en voldoening geeft! Zo begon voor mij een nieuw avontuur en sloeg ik hiermee mijn eigen weg in.

Na de Hbo Maatschappelijk Werk & Dienstverlening heb ik diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Waaronder een vierjarige opleiding bij Mens & Intuïtie, post-Hbo Lifecoaching bij Atma (beiden gevestigd te Amersfoort) en een opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige bij Hooggevoelig Heel Gewoon. Tevens heb ik 1,5 jaar geassisteerd als assistent-mentor voor de opleiding Outdoor Lifecoaching bij Atma. Ik hecht veel waarde aan mijn professionele- en persoonlijke ontwikkeling. In die zin sta ik nooit stil en vind ik het leuk, leerzaam en waardevol om mij te blijven ontwikkelen.

Samenwerking

Als coach ben ik aangesloten als netwerklid bij het opleidingsinstituut en kenniscentrum Hooggevoelig Heel Gewoon. Tevens werk ik voor Hooggevoelig Heel Gewoon als coach in het kader van het UWV Werkfit.

 

Wil je meer lezen over mijn achtergrond, kijk dan op mijn LinkedIn profiel.

Instagram

Als je het leuk vindt, kun je mij volgen op Instagram. Ik maak graag foto’s van alles wat ik om mij heen zie. Ik kan daar enorm van genieten. Een mooie bloem, een ondergaande zon, een glimlach op het gezicht van een kind. Er is zoveel moois te zien. Juist ook in de kleine, alledaagse dingen.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

 

API error 190: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

 

Directions on How to Resolve This Issue

Directions on how to resolve this issue.

brenda_boele_buitencoaching