Aankondiging event Natuurlijk Organiseren

Exclusief voor ambitieuze leiders die minder willen managen en meer willen leiden. Die wendbaar willen zijn, de waarde zien van betrokken medewerkers, het volledige potentieel willen benutten, autonomie en eigenaarschap in hun organisatie willen vergroten. En op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor vragen die spelen!

Waarom? Omdat ze inzien dat van de oude besturingssystemen de houdbaarheidsdatum is verstreken.

De verwachte levensduur van zelfs de meest succesvolle bedrijven daalt ieder jaar, omdat ze onvoldoende meebewegen met de veranderende samenleving. Sterker nog, hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid Jan Rotmans stelt, dat we niet leven in een tijdperk van veranderingen. We leven in een veranderd tijdperk. Om mee te kunnen bewegen en complexe vraagstukken het hoofd en hart te kunnen bieden, is het van wezenlijk belang om bedrijven en organisatie anders te organiseren. Vanuit een nieuw paradigma.

Wist u dat slecht 9% van de werknemers zich echt betrokken voelt bij hun werkgever? Deze 9% blijkt maar liefst 4x meer waard dan een niet betrokken werknemer. Kortom, er is werk aan de winkel!

Stap voor een dag volledig uit uw film en kijk met een afstand naar uw organisatie en de uitdagingen die spelen. Op deze dag ervaart u in een select gezelschap van bestuurders, directeuren en ondernemers wat Natuurlijk Organiseren betekent en leert u het zelforganiserend vermogen van de natuur kennen.

 

Natuurlijk Organiseren; een constante beweging

Het thema van deze dag is: Natuurlijk Organiseren. Wat kan u en uw organisatie leren hoe de natuur georganiseerd is? Voor de organisatoren van deze dag, Menno Braakman en Brenda Boele, is de natuur een grote inspiratiebron. Een bron van absolute waarheid. We zien in de natuur de universele principes terug: natuurwetten. We zien in de natuur een ongekend zelforganiserend vermogen; een maximale wendbaarheid en moeiteloosheid. De natuur is altijd in flow. Die flow is ook realiseerbaar voor u, uw organisatie. De eerste stap zet u zelf; op weg naar Natuurlijk Leiderschap om vanuit uw innerlijke kompas te kunnen bewegen.Oftewel van binnen naar buiten bewegen.

 

“We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt” –  Albert Einstein

 

Tijdens deze dag gaan we voorbij woorden en ontdekken de natuurwetten door te doen en te ervaren. Welke natuurwetten zorgen voor wendbaarheid, effectiviteit en geluk? Hoe kunt u uzelf, maar ook uw team en organisatie in verbinding krijgen en beweging creëren door middel van deze universele principes? We ontdekken onze grootste natuurtalenten; rollen en richtingen die bij ons passen.

 

Voor wie?

Voor leiders: bestuurders, directeuren, ondernemers.
Voor mensen die meer flow en moeiteloosheid wensen in hun leiderschap, hun organisatie en hun eigen leven.
Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, waarvan de eerste 5 nu al zijn gereserveerd.
De kosten zijn € 500,- voor de hele dag inclusief lunch, koffie, thee, etc.

 

Resultaat

Wat levert deze dag u op? U zet de eerste stap in uw ontwikkeling naar Natuurlijk Leiderschap. U heeft een concrete start gemaakt door het invullen van uw Natuurlijk Leiderschap Canvas. U weet aan welke knoppen u kunt draaien om uw organisatie meer natuurlijk te organiseren. U heeft inspiratie opgedaan hoe u kunt experimenteren met nieuwe organisatiestijlen en vormen.

 

Locatie

Better Meetings

Woudenbergseweg 41

3711 AA  Austerlitz

Better Meetings; een dag om te werken en te genieten midden in het bos!

Programma Event ‘Natuurlijk Organiseren, een constante beweging’

 

Datum 22 maart 2019

09:30 – 10:00 uur    Inloop en Koffie
10:00 – 11:00 uur    Wandeling in de natuur
11:00 – 12:00 uur    Presentatie: “Flow in je organisatie met de wetten van de natuur”
12:00 – 13:00 uur    Lunch
13:00 – 13:45 uur    Presentatie: “Het natuurlijke innovatieproces kent 4 seizoenen”
13:45 – 14:00 uur    Pauze
14:00 – 15:15 uur    Interactieve workshop: “Ontdek je grootste natuurtalenten en start reis naar Natuurlijk Leiderschap”
15:15 – 16:30 uur    Afsluitende wandeling
16:30 – 17:00 uur    Afsluiting met drankjes

 

Dit mag je niet missen! Koop hier uw persoonlijke ticket.

Deze dag is in handen van:

Menno Braakman
Strateeg, life & business coach
Msc in Business (Nyenrode)

Brenda Boele
Geregistreerd Lifecoach met jaren ervaring

Menno Braakman is bedrijfskundige, ondernemer, strateeg en coach. Hij is gefascineerd door wat mensen en groepen mensen in beweging zet. Hij werkte en adviseerde jaren bij corporates als Orangina Schweppes International, RTL Nederland, Scania Benelux, Univé, Jaarbeurs, Fortis en Radio538 Groep. Dit bracht hem ertoe steeds meer op zoek te gaan naar de universele principes van organiseren. Deze inzichten en tools vindt hij terug in de wetten van de natuur. Hij is vastberaden leiders, teams en organisaties naar het volgende paradigma in (samen)werken mee te nemen. Van inzicht naar verbinding naar beweging. Van natuurlijk leiderschap, naar een natuurlijker organisatiestijl met synergetische teams in flow.

Brenda Boele is ervaren en geregistreerd coach. Zij is een echte buitencoach. Haar inspiratie haalt zij uit de natuur. De coachingsessies vinden altijd in de natuur plaats. Brenda heeft ervaring met het coachen van teams en professionals naar zelfsturing. Ook coacht zij mensen met loopbaanvragen.
Brenda werkt heel intuïtief. Op een doortastende en uitnodigende manier houdt zij een spiegel voor. Brenda creëert een bedding voor de ander om zelf tot (duurzame) antwoorden te komen. Om verantwoordelijkheid te nemen en van binnen naar buiten te bewegen. Door letterlijk de natuur in te gaan, je eigen natuur te volgen en vanuit je ware natuur, jouw unieke waarde toe te voegen. Oftewel Natuurlijk Leiderschap te nemen.

Bent u net als wij enthousiast geworden over Natuurlijk Organiseren? We organiseren later in het jaar nog een event over Natuurlijk Organiseren. Voor dit event nodigen wij een bredere doelgroep uit. Wilt u op de hoogte blijven? Laat het ons weten door uw contactgegevens in te vullen.

Blijf op de hoogte

15 + 9 =